Upratovacie služby na dosah


Robíte, čo môžete a aj napriek tomu vaša domácnosť nevyzerá ako z magazínu o bývaní. Predsa len vnímate vyblednuté odtiene kobercov, mnohé nedokonalosti, ktoré jednoducho nestíhate urovnať a dať im dokonalú podobu. V tom prípade, ak vám popri vašich povinnostiach, vašom zamestnaní, starostlivosti o deti a domácnosť nevychádza čas na upratovanie, neváhajte nás kontaktovať. Náš tím profesionálnych pracovníkov, ktorí sú jednotkou vo výkone práce, ku ktorej pristupujú mimoriadne zodpovedne, sa s vami dohodne na konkrétny dátum a čas. S nami si viete vaše osobné záležitosti prispôsobiť a skombinovať s uvoľnením priestoru určeného na upratovanie.

upratovanie v kuchyni

Poskytujeme štandardné služby ako je utieranie prachu, vysávanie a umývanie podlahy, čistenie kúpeľne a toalety, ale aj umývanie okien a tepovanie kobercov. Naše služby sú vám k dispozícii aj v ranných či vo večerných hodinách, vrátane víkendov a sviatkov. Našim zákazníkom takýmto spôsobom vychádzame v ústrety ako to je len možné. Naši pracovníci si na miesto výkonu práce nosia všetky potrebné nástroje a čistiace prostriedky na výkon práce so sebou. Služby poskytujeme v rôznych mestách na Slovensku.

vysávač na čistenie kobercov

Objednajte si ešte dnes čistenie kobercov Poprad https://upratovanie-grant.sk/upratovacie-sluzby/ a o kvalitnú službu máte postarané. Na čistenie kobercov používame pomôcky, ktoré obnovujú pôvodný vzhľad kobercov, zbavujú ich nežiadúcich látok, ako sú napríklad chlpy od domácich miláčikov, vlasy, prach ako aj škvrny z rozliatych jedál a nápojov. S nami máte výsledok zaručený. Radi sa postaráme o vašu spokojnosť a garantujeme vám krásne čistú a sviežu domácnosť, kancelárske, administratívne, školské, nemocničné či akékoľvek iné verejné a neverejné priestory, ktoré si vyžadujú upratovacie služby.

Navyše sa s vami vieme dohodnúť ako na pravidelnom, tak aj na príležitostnom alebo jednorazovom upratovaní. Upratujeme aj priestory po sťahovaní ako aj novostavby, ktoré si vyžadujú našu pracovnú činnosť.